Notice: Undefined property: stdClass::$permalink in /home/poliklin/public_html/plugins/content/kasocialsharing.php on line 400

Notice: Undefined index: use_ids in /home/poliklin/public_html/plugins/content/kasocialsharing.php on line 413

Notice: Undefined variable: plgConfig in /home/poliklin/public_html/plugins/content/kasocialsharing.php on line 185
Imam 24 god, u vezi sam s dečkom 2 mjeseca a imamo spolne odnose mjesec dana. Užasno se privlačimo i slažemo potpuno u svemu no problem je u tome što on ni nakon pola sata i više odnosa ne može doživjeti orgazam. Koristimo kondome i on govori da mu je premala osjetljivost no uvjeren je da on nema nikakvih problema, a inzistira na položajima u kojima inače muškarac najlakše svršava. U mjesec dana seksa svršio je samo 2 puta. Većinu krivnje stavlja na moje neiskustvo u seksu.
 
Premalo je informacija u vašem pitanju. Recimo, iznimno je važan podatak na koji je način uspio postići orgazam (u ta dva navrata koja spominjete). Ono što sa sigurnošću mogu reći jest da problem nije u kondomu. Kada je riječ o vašem "(ne)iskustvu", ne vidim zašto mu je tako teško objasniti vam ili, još bolje, pokazati kako povećati seksualni užitak. Međusobna okrivljavanja, ovdje uključujem i vlastito iskustvo, nikada nisu dobar put k rješenju problema. Dapače, često izravno vode gomilanju problema i okončanju veze. Mjesec dana, želio bih vas samo podsjetiti, vrlo je kratko razdoblje. S obzirom da novim parovima obično treba malo vremena za "ugađanje", osobito ako su partneri negdje pri početku seksualne karijere, važnost strpljenja je teško precijeniti.